Register - Login
Views: 87398603
Main - Memberlist - Active users - Calendar - Wiki - IRC Chat - Online users
Ranks - Rules/FAQ - JCS - Stats - Latest Posts - Color Chart - Smilies
11-21-17 01:40:16 PM

Jul - TCRF - The Cutting Room Wiki New poll - New thread - New reply
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53Next newer thread | Next older thread
Xkeeper






Posted on 01-22-16 09:13:55 PM (last edited by Xkeeper at 01-22-16 09:15:23 PM) Link | Quote

If I try to access TCRF in my 3DS web browser, it gives a popup noting that "There is a problem with the certificate for this page", specifically "Certificate not found". (What really confuses me is that the browser lists the certificate issuer, issue date, and expiration date, but can't actually find the certificate itself. Whaba?) On the other hand, the popup at least offers me the ability to access the site; TCRF works just fine on the 3DS, plus the popup doesn't show up again, meaning it's only an issue on my desktop computer.

Any suggestions, or should I just wait it out for another day or so (the TCRF Twitter account notes that "Let's Encrypt is nice if clearly still kind of rough.")?

[EDIT: Did some digging and found this. Basically, just click anywhere where the click won't have any effect and type danger. It works! ]





If this is still happening please let me know. The (old) certificate expired, so it's theoretically possible some clock was off somewhere and you got a broken one.


On a side note, it's possible that whatever you're using to browse doesn't allow Let's Encrypt as a CA yet.
devin

Wart
i'm mima irl
Level: 103


Posts: 3186/3295
EXP: 11178423
For next: 292983

Since: 04-29-08
From: FL

Since last post: 46 days
Last activity: 22 hours

Posted on 01-22-16 09:16:08 PM Link | Quote
The certificate for www.tcrf.net is still expired.
Xkeeper






Posted on 01-22-16 09:17:28 PM Link | Quote
welp
Xkeeper






Posted on 01-22-16 09:18:46 PM Link | Quote
fixed, it now uses the same certificate as everything else
WarioBarker
User
Level: 11


Posts: 16/21
EXP: 4763
For next: 1222

Since: 03-08-11
From: The Time Vortex

Since last post: 1.0 years
Last activity: 4 days

Posted on 01-29-16 07:07:45 PM (last edited by WarioBarker at 01-29-16 07:10:21 PM) Link | Quote
Originally posted by Xkeeper
If this is still happening please let me know. The (old) certificate expired, so it's theoretically possible some clock was off somewhere and you got a broken one.

On a side note, it's possible that whatever you're using to browse doesn't allow Let's Encrypt as a CA yet.

It's still happening...and now not even typing in danger will work.

(EDIT: Just deleted the TCRF cookies stored by Chrome. Still nothing.)
Xkeeper






Posted on 01-29-16 07:12:54 PM Link | Quote
What device(s) are you using? Do you get a similar error if you go to the example page?
WarioBarker
User
Level: 11


Posts: 17/21
EXP: 4763
For next: 1222

Since: 03-08-11
From: The Time Vortex

Since last post: 1.0 years
Last activity: 4 days

Posted on 01-29-16 07:20:26 PM (last edited by WarioBarker at 01-29-16 07:26:19 PM) Link | Quote
Originally posted by Xkeeper
What device(s) are you using?

Are you asking what kind of computer I'm using, or just the OS? (I've never dealt with something like this before, so I'm not 100% certain what you mean by "devices". Sorry.)

Computer is a desktop. Quoting from the properties window:

Dell Dimension DV051
Intel(R)
Pentium(R) 4 CPU 2.80 GHz
2.79 GHz, 504 MB of RAM

with

Microsoft Windows XP
Media Center Edition
Version 2002
Service Pack 3

Chrome is "Version 48.0.2564.97 m".

Originally posted by Xkeeper
Do you get a similar error if you go to the example page?

Yep, same thing. Chrome does not like Let's Encrypt, apparently.
Xkeeper






Posted on 01-29-16 07:22:31 PM Link | Quote
Windows XP is the reason -- the new CA we're using lacks support there. Sorry. Can you upgrade?
WarioBarker
User
Level: 11


Posts: 18/21
EXP: 4763
For next: 1222

Since: 03-08-11
From: The Time Vortex

Since last post: 1.0 years
Last activity: 4 days

Posted on 01-29-16 07:30:46 PM (last edited by WarioBarker at 01-29-16 08:13:46 PM) Link | Quote
Originally posted by Xkeeper
Can you upgrade?

I have no clue. I'm not sure when this computer was made, so I'm not sure if it'd handle anything past maybe Vista.

(EDIT: Vista Upgrade Advisor says I need at least 15GB of space to upgrade. Even after uninstalling some programs I don't use, I still have about 4.4GB free.)
Xkeeper






Posted on 01-29-16 07:31:35 PM Link | Quote
Alternatively try Firefox, that might work
WarioBarker
User
Level: 11


Posts: 19/21
EXP: 4763
For next: 1222

Since: 03-08-11
From: The Time Vortex

Since last post: 1.0 years
Last activity: 4 days

Posted on 01-29-16 08:32:14 PM (last edited by WarioBarker at 01-29-16 08:37:03 PM) Link | Quote
Just tried it, and Firefox is compatible with Let's Encrypt. That means the problem can't be with Windows XP -- it's with Chrome.

(As someone who has very little knowledge of the back-end of browsers and websites, the Let's Encrypt website is pretty much impenetrable for me.)
Xkeeper






Posted on 01-29-16 08:34:07 PM Link | Quote
The problem is with Windows XP, it's just that Firefox uses its own implementation instead of relying on the OS
WarioBarker
User
Level: 11


Posts: 20/21
EXP: 4763
For next: 1222

Since: 03-08-11
From: The Time Vortex

Since last post: 1.0 years
Last activity: 4 days

Posted on 01-29-16 08:45:30 PM Link | Quote
Fair enough.

Again, I have zero idea how this stuff works, so thanks for the clarification.
TheMonkeyBob
40
Level: 15


Posts: 41/42
EXP: 13383
For next: 3001

Since: 04-09-11


Since last post: 1.0 years
Last activity: 325 days

Posted on 02-08-16 05:13:18 AM Link | Quote
I cannot edit the WarioWare page.
I click "edit", the loading bar fills up, and then it just sits there for a long time before giving the message "Error loading data from server: HTTP 0. Would you like to retry?"
Retrying does not work either.

Does it work for anyone else?
RanAS
Member
Level: 30


Posts: 142/285
EXP: 162314
For next: 3555

Since: 10-10-14
From: Brazil

Since last post: 29 days
Last activity: 3 days

Posted on 02-08-16 05:25:43 AM Link | Quote
Originally posted by TheMonkeyBob
I cannot edit the WarioWare page.
I click "edit", the loading bar fills up, and then it just sits there for a long time before giving the message "Error loading data from server: HTTP 0. Would you like to retry?"
Retrying does not work either.

Does it work for anyone else?

VisualEditor has been broken for me ever since it was first implemented. This appears to be a common error:
Originally posted by Xkeeper
Tell them to hit "Edit Source" instead, or optionally go to Preferences > Disable VisualEditor
Hiccup
Member
Disgustingly Naive Smartass
Level: 53


Posts: 650/733
EXP: 1106376
For next: 50743

Since: 05-19-09


Since last post: 7 days
Last activity: 7 hours

Posted on 02-09-16 12:01:06 PM Link | Quote
I know I've asked this before, but I didn't get a response:
What discs are the proto pages for TLOZ:TP and SS referring to? I.e. what are the serials?
divingkataetheweirdo

Lantern Ghost
TCRF Super Editor
Level: 52


Posts: 574/772
EXP: 1034846
For next: 48994

Since: 07-09-11


Since last post: 2 days
Last activity: 2 days

Posted on 02-09-16 06:20:14 PM (last edited by divingkataetheweirdo at 02-09-16 07:53:57 PM) Link | Quote
Originally posted by Hiccup
I know I've asked this before, but I didn't get a response:
What discs are the proto pages for TLOZ:TP and SS referring to? I.e. what are the serials?


The prototype pages cover the Skyward Sword E3 and Twilight Princess kiosk demos that were leaked by various sources. Unsurprisingly, these are from European and North American sources. Good luck trying to find Japanese equivalents, as language barriers tend to make finding Japanese copies of these hard to find.

I don't think they even have serials (or if they do, they're unknown). I think there are also some other demos out there, but good luck finding those.
Hiccup
Member
Disgustingly Naive Smartass
Level: 53


Posts: 651/733
EXP: 1106376
For next: 50743

Since: 05-19-09


Since last post: 7 days
Last activity: 7 hours

Posted on 02-10-16 03:48:25 AM (last edited by Hiccup at 02-10-16 03:58:59 AM) Link | Quote
These Wii demos are dumped (some by scene groups and/or redump users):
Twilight Princess
RVL-DZDE-USA - has a menu.dat (not menu1.dat) with contents similar or identical to the data on the TP proto page
RVL-DZDP-EUR
Skyward Sword
RVL-DAXE-USA
RVL-DAXP-EUR

Are you sure it is not two of these four?

There is another demo out there from "the Fusion tour", but the owner doesn't seem willing to dump it or sell it. They were accepting offers, however.
Hiccup
Member
Disgustingly Naive Smartass
Level: 53


Posts: 655/733
EXP: 1106376
For next: 50743

Since: 05-19-09


Since last post: 7 days
Last activity: 7 hours

Posted on 02-22-16 09:24:48 AM (last edited by Hiccup at 02-22-16 09:25:31 AM) Link | Quote
What is this edit about? Since when was there a "UK version"? The only known European versions are "(Europe)" and "(Europe) (v1.01)".
Hiccup
Member
Disgustingly Naive Smartass
Level: 53


Posts: 656/733
EXP: 1106376
For next: 50743

Since: 05-19-09


Since last post: 7 days
Last activity: 7 hours

Posted on 02-24-16 08:34:53 AM (last edited by Hiccup at 04-09-16 06:34:49 AM) Link | Quote
[moved to "Hiccup's Discoveries Thread"]
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53Next newer thread | Next older thread
Jul - TCRF - The Cutting Room Wiki New poll - New thread - New reply




Rusted Logic

Acmlmboard - commit 2f1bc75 [2017-08-27]
©2000-2017 Acmlm, Xkeeper, Inuyasha, et al.

30 database queries, 7 query cache hits.
Query execution time: 0.212132 seconds
Script execution time: 0.021710 seconds
Total render time: 0.233842 seconds