Register - Login
Views: 96125961
Main - Memberlist - Active users - Calendar - Wiki - IRC Chat - Online users
Ranks - Rules/FAQ - Stats - Latest Posts - Color Chart - Smilies
12-10-18 10:49:10 AM

Jul - Computers and Technology - Boot-up issues New poll - New thread - New reply
Next newer thread | Next older thread
divingkataetheweirdo

Bandit
TCRF Super Editor
Level: 54


Posts: 334/813
EXP: 1207078
For next: 26792

Since: 07-09-11


Since last post: 168 days
Last activity: 10 days

Posted on 03-16-13 08:27:44 PM Link | Quote
I can't boot up my Windows 7 desktop normally anymore. It seems like a file referring to .inf files somehow got magically deleted, and I have not idea why. Here's a sample error from ntblog:

Did not load driver @cpu.inf,%intelppm.devicedesc%;Intel Processor
Did not load driver @cpu.inf,%intelppm.devicedesc%;Intel Processor
Did not load driver @cpu.inf,%intelppm.devicedesc%;Intel Processor
Did not load driver @cpu.inf,%intelppm.devicedesc%;Intel Processor
Did not load driver @cpu.inf,%intelppm.devicedesc%;Intel Processor
Did not load driver @cpu.inf,%intelppm.devicedesc%;Intel Processor
Did not load driver @cpu.inf,%intelppm.devicedesc%;Intel Processor
Did not load driver @cpu.inf,%intelppm.devicedesc%;Intel Processor
Did not load driver @oem117.inf,%xfi.devicedesc%;Creative X-Fi Audio Processor (WDM)
Did not load driver @oem118.inf,%amd9442.3%;ATI Radeon HD 4800 Series
Did not load driver @oem127.inf,%hdaudiodevicedescription%;AMD High Definition Audio Device
Did not load driver @oem118.inf,%amd9442.3%;ATI Radeon HD 4800 Series
Did not load driver @oem127.inf,%hdaudiodevicedescription%;AMD High Definition Audio Device
Loaded driver \SystemRoot\system32\DRIVERS\usbhub.sys
Loaded driver \SystemRoot\System32\Drivers\NDProxy.SYS
Did not load driver \SystemRoot\System32\Drivers\NDProxy.SYS
Did not load driver \SystemRoot\System32\Drivers\NDProxy.SYS
Did not load driver \SystemRoot\System32\Drivers\NDProxy.SYS
Did not load driver \SystemRoot\System32\Drivers\NDProxy.SYS
Did not load driver @cpu.inf,%intelppm.devicedesc%;Intel Processor
Did not load driver @cpu.inf,%intelppm.devicedesc%;Intel Processor
Did not load driver @cpu.inf,%intelppm.devicedesc%;Intel Processor
Did not load driver @cpu.inf,%intelppm.devicedesc%;Intel Processor
Did not load driver @cpu.inf,%intelppm.devicedesc%;Intel Processor
Did not load driver @cpu.inf,%intelppm.devicedesc%;Intel Processor

Looks like I'll have to do some re-installing.
StapleButter
Member
Level: 43


Posts: 13/507
EXP: 524980
For next: 40066

Since: 02-24-13

From: your dreams

Since last post: 1 hour
Last activity: 1 hour

Posted on 03-17-13 06:25:03 AM Link | Quote
Seems something got corrupted badly in your system.

I'd try booting in safe mode and reinstalling the faulty drivers. If that doesn't fix it, you'll have to reinstall your whole OS...
Next newer thread | Next older thread
Jul - Computers and Technology - Boot-up issues New poll - New thread - New reply




Rusted Logic

Acmlmboard - commit 220d144 [2018-11-04]
©2000-2018 Acmlm, Xkeeper, Inuyasha, et al.

27 database queries.
Query execution time: 0.159338 seconds
Script execution time: 0.005599 seconds
Total render time: 0.164937 seconds